Инсталиране и монтаж на дървена постройка

дървена постройка

Инсталирането и монтажа на дървени постройки са важна част за всяка една градина.

Подходящи за целогодишно ползване. Практично  предложение за съхранение на инструменти за градината и не само. Може да си построите уютна стая за гости,  за офис от вкъщи или като частна стая за релаксация. Дървената къща е приятна на пръв поглед и дава усещане за комфорт и топлина. Естествената форма и структура на дървото, правят къщата привлекателна и интересна.

Дървени постройки се използват за съхранение на градинско оборудване или като работно удобно пространство. Конструкцията е традиционно изработена от дърво, но може да бъде и зидана зидария. Изработени са от висококачествени материали, леки, гъвкави .Можете също така, да се закупят сглобяеми части и да се построи самата къща.

Дървото е лек материал който се оформя много лесно и красиво. Следователно, монтажът и доставката се извършват бързо и лесно и със сигурност на достъпни цени, сравнение с бетоновите конструкции. В случай на повреда се променят само тази част, без да попречи на останалата част на сградата.

 

дървена постройка

модерна дървена постройка

дървена постройка

модерна дървена постройка

Дървените постройки се предлагат в различни дизайни и размери.

Някой от тях имат няколко прозореца за да улеснят работата от към светлина, а други с по големи квадратури където ще се извършва по удобно работния процес. В днешно време ,може да се избират разли1ни дизайни на дървени постройки, които изглеждат доста модерни и съвременни.

Навесите от дърво често могат да бъдат боядисани  в желания от вас цвят, така че смело можете да екпериментирате на воля.

Дървените постройки са устойчиви на атмосферни влияния и други природни елементи. Дълготрайни, енергийно ефективни и безвредни за околната среда.

Дървото е естествен източник на изолация. Други строителни материали като бетон, цимент и метал се влияе от температурата. Повечето от тези материали се свиват при ниски температури и остават една неприятна следа за ремонти дейности. Докато дървото ‘‘диша‘‘ разширява се и се свива, но не променя качеството си.

Ние, градинарите от  Грийн Ат Хоум- Бургас, сме професионален екип за инсталация и монтаж на дървени постройки във всяка една градина.

Специализирани сме в обслужването на поръчки, създавайки градински сгради, огради, перголи и всички видове настилки, за да изпълним всяко едно желание на клиента. Ние екипа на Грийн Ат Хоум винаги ще се отзовем на безплатно посещение на място, за да направим точни изчисления за предходната ни работа заедно. Обадете се днес на телефон 0878 333 385 или ни пишете на формата по долу.

ФОРМА ЗА ВРЪЗКА

    Максимален размер на снимките: 2 MB
    Позволен формат на снимките: Jpg | Jpeg | Png