Почистване на запустели терени в Бургас и околностите

Почистване на запустели терени в Бургас и околностиите

Една от често срещаните задачи в градинарството е почистването на запустели терени, които са оставени неподдържани и обрасли със растителност от години.

Почистването на градината може също така да предотврати презимуването на вредители, семена от плевели и болести, причиняване на проблеми когато температурите са високи.

Храстите и дърветата могат да се превърнат в неудобство, ако бъдат оставени на произвола твърде дълго.

При планирането на закупуването на частен или бизнес имот тези парцели които са с гъста обрасла растителност, най-често са на по достъпна цена от колкото от  поддържащите терени.

Ние от Грийн Ат Хоум винаги сме готови да помогнем когато става въпрос за почистване на запустели терени на къщи, вили, комплекси или бизнес сгради.

Разполагаме с необходимата техника за

косене на обрасла растителност,

събиране на листа,

премахване на храсти и дървета.

Извозването на боклука също е важна част в довършителната работа. Със специализиран превоз ние се заемаме да изхвърлим всичко от което нямате нужда в градината. Стара техника, мебел или строителни отпадъци като керемиди, тухли, камъни, бетон.

Ако и вие имате запустял терен, който има нужда от почистване, не се колебайте да се свържите с екипа на Грийн Ат Хоум по телефон за консултация.

Ние сме професионалисти, доказани с годините и обучени опитни експерти по почистването и поддържането на зелени площи и терени в Бургас и околностите.

 

 

ФОРМА ЗА ВРЪЗКА

    Максимален размер на снимките: 2 MB
    Позволен формат на снимките: Jpg | Jpeg | Png