ПРОЕКТИРАНЕ И ИЗГРАЖДАНЕ

Прекрасна идея за вашият дом

да създадете наситени с цветове външни пространства за забавления и отдих.  С правилното проектиране на вашата градина,  заедно ще успеем да постигнем желаният резултат. Озеленяването на вашата градина е основен фактор в ландшафт проектирането.  Професионалната преценка от екипа на Грийн Ат Хоум за правилния избор на растения и позиционирането им, заедно с цялостния план и разположение на всеки един детайл  е задължителна.

Поканете гости в новата ви градина и се насладете заедно на хубавите моменти. Прекрасно място за вашето семейство и приятели да отпразнувате повод или просто да се насладите на слънчевото време.

 

За вашия бизнес

Грийн Ат Хоум  предлага всичко на едно място. Поддръжка на зелени пощи, изхвърляне на отпадъци, струйно измиване, полагане на трева, монтаж на огради, настилки и вътрешни дворове, алеи и много други на специални цени за фирми. Често вашето зелено пространство е първата стъпка за вашите клиенти. Посрещнете вашите гости и клиенти във вашия хотел или клуб с добре поддържана градина и открито пространство. Помислете за паркирането на вашето прекрасно превозно средство на паркинга, където в колата ви няма плевели и листа. Околната среда винаги е важна за стандарта на живот, който живеем. Клиентите и персоналът също ще се насладят на предимствата на добре поддържаното ви зелено пространство.

 

Екипът Грийн Ат Хоум е специализиран в изграждането на различни видове огради и настилки. Голям избор на градински камък, плочки, изкуствена трева и меки настилки за детски площадки.

ФОРМА ЗА ВРЪЗКА

    Максимален размер на снимките: 2 MB
    Позволен формат на снимките: Jpg | Jpeg | Png