Издухване на есенни листа

есенни листа

Поддържаните зелени площи са приятна гледка когато сме на  разходка из града, така когато са и наша лична собственост. За да изглежда всичко добре е нужна изцяло добра грижа и поддръжка на вашият имот.

Тревата трябва да се коси редовно, храстите да се оформят, да се подкастрят дърветата през есента както и да се събират падналите листа от дърветата.

Всеки се изправя пред трудна задача -какво да прави  с огромното количество окапали листа, които застилат земята като килим? Събирането им е физическа работа ,която изразходва не само усилия, а и време.

Падналите листа създават благоприятна среда на доста от вредители, развитието на бактерии и болести. Листата които се натрупват на повърхността, могат да натрупат тежки метали и токсини. Основната причина е запазването на тревата. Тревните площи са важни както от естетическа така и от екологична гледна точка. Важно условие за здравето на тревния килим е задължителното почистване на падналите листа през есента, тъй като се образуват жълти петна там където тревата не получава достатъчно слънчева светлина

Ние от Грийн Ат Хоум в Бургас и областта сме винаги на разположение за вас!

Като експерти в почистването, притежаваме всички налични машини за издухване на листа с които ще направим вашето дворно пространство в едно изчистено и приятно местенце за релаксация през есенните дни.

Събраните листа не трябва да остават на купчина които да стоят в градината до пролетта. Нашият екип от опитни градинари ще се справи с  това.  Ще бъдат напълнени в специални контейнери където ще се извозят до определените места.