КОНТЕЙНЕРИ ЗА ОТПАДЪЦИ

Нашите контейнери Green At Home

Green At Home предлага услуга контейнери под наем за извозване на боклук и строителни отпадъци.

Когато правите ремонт и искате да се отървете от  ненужните отпадъци и материали  или сте на строителен обект ви трябва контейнер за отпадъци в които ще трупате всичко бързо, лесно и удобно в контейнери пригодени за това.

Доставка в Бургас и  Област Бургас

Подходящи са за всички видове отпадъци,  използват се при изхвърля  на различен по вид и oбем боклук.  За да се прецени колко кубически метра контейнер ви е необходим може да разчитате и на нашата преценка. Ние от Грийн ат Хоум имаме тази задача да ви улесним във  вашето търсене. С различните  размери контейнери от 4, 6, 7 кубика  извозваме количеството боклук  до пригодените сметища за това.

контейнери за строителни отпадъци

контейнери за строителни отпадъци

контейнери за строителни отпадъци

Бърз и лесен начин за изхвърляне на отпадъци, след ремонт на кухнята или банята, или сте решили да подредите малко мазето. Размерите на нашите камиони и контейнери позволява достъп до всички части на града и населените около Бургас места. Компактни на размери, ще бъдат поставени на най-удобното място за вас. На улицата или в двора, както ви е по-удобно ние ще ви съдействаме.

Подходящи както за строителни отпадъци, така и за зелени градински. След почистване на градината, особено когато е била изоставена за известно време без грижи,  със сигурност ще ви е необходим контейнер за отпадъците.

Рециклирането на отпадъци е бъдещето в тази индустрия. Греен Ат Хоум има за цел да реализира и ускори процеса на рециклиране в България.

Ако искате да получите професионално мнение не се чудете а ни потърсете!

ФОРМА ЗА ВРЪЗКА

    Максимален размер на снимките: 2 MB
    Позволен формат на снимките: Jpg | Jpeg | Png