ПОДДРЪЖКА ЗЕЛЕНИ ПЛОЩИ

Поддръжка

Поддръжка е изключителна важна за добре изглеждащата градина. Вашият двор има нужда от  постоянна грижа за да се развива благоприятно.

Всяко едно растение във  вашата градина изисква специално внимание и грижа  през различните етапи от развитието си. Това изисква действия и манипулация които ще подобрят неговото състояние. Ние предлагаме всички услуги за поддръжката на вашите растения и зелени площи .

Моравата има огромно въздействие това вашата градина да изглежда забележително. Зеленото е основния цвят който отваря всички сетива. Смело може да заявим, че това е вашата визитка за перфектен двор.

 

поддръжка зелени площи

поддръжка зелени площи

Тревата трябва да се поддържа на ниско ниво което изисква да бъде косена постоянно регулярно. По този начин предпазваме тревната площ от нежелани бъдещи проблеми. Особено през април до май месец когато има усилен растеж е необходимо да се коси  два пъти седмично. Честата коситба освен че има уникален визуален ефект подобрява сериозно кореновата система на растенията.  Добре изглеждащата морава има нужда от светлина и вода, автоматизираното напояване е необходимост. По този начин се осигурява нейното добро развитие на по късен етап.

Подрязването на храсти или жив плет след засаждане е важно да се подрязват по начесто в желаната форма.  Това води до тяхното израстване, размер на гъстота и стабилизиране във времето. Правилното подрязване на дървета и храсти ви позволява да реализирате почти всяка фантазия и да създавате уникални зелени форми във вашата градина. Работи се с специализирана и професионална техника от професионалистите на Грийн Ат Хоум.

Напоителната система-е важен фактор за запазване красотата и свежестта на зелените площи.  Тя е живителната течност във вашият двор, капка по капка директно в корените  на растенията.  С автоматизираното напояване осигурява плавно и равномерно впръскване по цялата площ.

 

Никой не е застрохован с болести и вредители разбира се -те са чести но неканени гости в нашата градина. Има риск и опасност почти задължително. Листните въшки, голите охлюви ,гъсеници, паяци и други видове създавайки своята натурална верига те вредят на нашите растения. С подходящи препарати и познания нашият екип сме готови да помогнем .
Трябва да помним че най добрата защита срещу растителни болести и вредители е подходящата профилактика. Веднага щом се забележи обезпокоителни симптоми на растенията трябва да се вземат мерки. Преди да посегнем обаче към тежките препарати които са с химически продукти за растителна защита може да използваме и тези препарати които са по щадящи за нашите растения и нашето здраве а именно био препаратите . Ръчно изготвените препарати като например течен тор, отвари, билки също са добре дошли на помощ. Подходящите условия при които растат растенията също са от знаечение-слънчевата светлина, влажността ,торенето правилното подхранване на почвата.

Основни дейности по поддръжка са подрязване и оформяне на дървета и храсти, живи плетове. Поддръжка на зелени площи, косене и плевене на тревна растителност, грижи за сезонни цветя, борба с болести и вредители, борба с плевели. поддръжка на алпинеуми и скални кътове, поддръжка на водни площи, поддръжка на поливна система,

ФОРМА ЗА ВРЪЗКА

    Максимален размер на снимките: 2 MB
    Позволен формат на снимките: Jpg | Jpeg | Png