Изкуствена трева за животни

изкуствена трева за животни

Изкуствената трева за животни има същият вид като естествената трева. Мека на допир, винаги свежа, зелена и лесна за почистване. Без много усилия, вие винаги имате подредена и равна трева в своята градина. Добра устойчивост на атмосферни влияния, лесна за почистване без никакви усилия.

Подходящ ли е за животни ?

Искате вашето животно да се чувства добре навън. С правилната постелка от зелена изкуствена трева това е напълно възможно.

Мекота на допир на лапи и нежни към козината, кучетата обичат да се търкалят и релаксират навън. Изкуствената трева допринася за това вашето животно да бъде щастливо, без токсични материали и отровни химикали. Винаги гледаме да изберем най-доброто за тях, така че може да направим правилният избор избирайки подходящата трева за тях. Изследвана и създадена напълно за домашни любимци, така ,че може да бъдете напълно спокойни за добрата безопасна среда на вашата градина.

Подходящата височина изкуствена трева за животни е около 3 см. Перфектна, еластична с не твърде къс или дълъг косъм. Изкуствената трева е без мирис и без токсини , така че безпроблемно може да бъде използвана за животни. Може да поддържате вашите домашни любимци чисти и здрави.

изкуствена трева за жив

изкуствена трева с животни

Може ли животните да уринират върху тревата?

Разбира се че е възможно. Това е напълно нормален процес. Лесно се почиства след тяхното изхождане. Може да го вземете с ръкавица а остатъка да го полеете с градинския маркуч. За щастие, изкуствената трева може лесно да дренира нежеланите течности. За по обилно почистване на изкуствената трева е нужно само сапунена топла вода.

Предимства

 • Не се нуждае от поддръжка, поливане и косене
 • Издръжлива е на отъпкване
 • Устойчива на метерологични условия
 • Може да се използва за сенчести места
 • Абсолютно безопасна за деца и животни
 • Не е токсична
 • Без петна
 • Идеална за монтаж навън
 • Винаги зелена

Как се полага?

Най-често изкуствената трева за животни се полага върху твърда и равна повърхност, като бетон или цимент. Почиства се от плевели, камъни и други растения.

Съвет!!

След оставяне оставете тревата да слегне за 2 дни преди да стъпите върху нея!

Как се почиства?

Всеки един отпадък може да бъде почистен и събран с прахосмукачка или моторизирана метла. Прахът се почиства с измиване , дори и при дъжд. Редовното сресване на влакната им придава обем и атрактивен вид.

За отстраняване на миризми или петна може да се използва специални препарати ,които биха ги премахнали.

Съвет!

Не оставяйте листа или други паднали растения дълго върху тревата. Това ще влоши нейните качества и ще промени външният вид.

Искате ли експертно мнение?

Имате място и искате да се инсталира изкуствена трева, където вашият любимец да се шири на воля.
Не се бавете!
Ние, екипа на ГРИЙН АТ ХОУМ сме професиоанлисти в посатвянето на изкуствена трева.
Обадете ни се на нашият локален  експерт и ще направим оглед в най-ранен час.

ФОРМА ЗА ВРЪЗКА

  Максимален размер на снимките: 2 MB
  Позволен формат на снимките: Jpg | Jpeg | Png