Инсталация и монтаж на пергола

пергола в градината

Перголите са конструкции, използвани в градини и дворове,

за да помогнат за създаването на сянка, както и да предпазят от дъжд и вятър. Веднъж инсталиран, той представлява истинско допълнително жилищно пространство и ще посреща всичките ви моменти на споделяне със семейство и приятели.

Перголата е външна дървена конструкция, състояща се от колони, които поддържат покривна решетка от греди. Тази покривна решетка може да бъде оставена отворена или покрита. Могат да бъдат свободно стоящи или прикрепени към къща, образувайки външно жилищно пространство, което служи като продължение на вътрешните стаи на дома.

Независимо дали проектирате съвременна, класическа или романтична зона за живеене на открито, персонализираният дизайн и монтаж на пергола могат да добавят допълнителен елемент на елегантност и красота към вашата зона за живеене на открито. Когато са засадени с буйни, цъфтящи цветя -катерачи, правят атрактивни структури в градината, предлагайки височина, сянка и допълнителен цвят.

Перголата може да се превърне в оазис в задния двор, който е направен още по привлекателен с добавянето на вътрешни мебели, шезлонги или килими на открито. Тази гъвкавост прави перголата място, където децата могат да играят или за релаксация след дългия ден.

Екипа на Грийн Ат Хоум сме професионалисти по инсталирането и монтажа на пергола в Бургас и областта.

С наша помощ вие реализирате вашите идея и визия, която прави дворното ви пространство специално.

пергола басейн

пергола в градината

пергола в гараж

 

ФОРМА ЗА ВРЪЗКА

    Максимален размер на снимките: 2 MB
    Позволен формат на снимките: Jpg | Jpeg | Png