Поддръжка на декинг

декинг поддръжка

Една от основните задачи за дълъг живот на декинга е неговото задължително поддържане.

Това определя  и неговата визия. В зависимост от атмосферните условия или в следствие на дълга употреба декинга се замърсява и е необходимо да бъде освежен и почистен. С тази процедура не се позволява на влагата и водата да проникнат дълбоко в дървесината. Това предпазва от изгниване и деформиране на материала.  Освен това възстановява цвета на декинга и го прави по свеж и здрав.

преди сега

Благодарение на нашият професионален опит и експертни познания ние от Грийн Ат Хоум можем да проектираме и да поддържаме в идеален вид вашият дървен или изкуствен дек.

Защитата на екстериорната дървесина се осъществява с третиране със специално създадени масла за защита. Използването им позволява да се съхрани гладкo и красивo покритие , цветовете да се запазят свежи, а появата на зеленина и плесен да се избегне. Защитава и предпазва още от гниене, термити, дървояди и др. видове насекоми.

преди сега декинг нов

Маслата с които се подхранва и поддържа са подходящи и за всякакви дървени изделия, които се използват в екстериор и интериор. Използват се още за огради, беседки, парапети, веранди, перголи. UV филтрите предпазва цвета и дървесината от разрушаващото влияние на слънчевите лъчи. Благодарение на добавените масла, дървото се възпрепятства от проникването на вода в импрегнираните дървени детайли.

√ Ако имате нужда от освежаване на вашият декинг, обадете се за оглед сега или попълнете формата по долу.

Грийн Ат Хоум-Бургас

Предоставяме нашите услуги в районите на Равда, Ахелой, Кошарица, Каблешково, Св. Влас, Маринка, Крайморие, Банево, Ветрен, Извор, Черноморец, Созопол, Лозенец

 

ФОРМА ЗА ВРЪЗКА

    Максимален размер на снимките: 2 MB
    Позволен формат на снимките: Jpg | Jpeg | Png