Реализирайте идеите си за каменна настилка във вашия двор

каменен двор

 

Каменната настилка е мястото, което предава завършен вид във вашата градина.

Осигурява фона на озеленяване, кът в който може да си сложите мебели и да релаксирате след уморителния ден. Подходящо е за семеийни сбирки или просто да излезете навън и да грабнете топлина от слънчевите лъчи. Нашият екип разполага с нужните познания и използвайки ги ще  изградим мечтаната площадка или алея към вашите зелени площи.

Коя плочка да изберете? Оставете това на нас!

Ние екипа на Грийн АТ Хоум решаваме бързо и действаме професионално.  Днес има голямо разнообразие, нужно е само да определите видове настилки по формата, цвят и размер.

Естествен, органичен вид -каменната настилка се предлагат в различни цветове и тонове. Различни по форма, правилни или неправилни, зависи от вашият избор и дизайн. Те са устойчеви на подхъзване и лесна грижа в продължение на десетилетия, когато са правилно монтирани.

Мозаечните бетонови павета- друг избор който може да приложите. Предлагат се в много размери и конфигурации които доставят цветно креативно решение за вашата градина. Меките ръбове, груби текстурни повърхности и кръгли мозаечни шарки придават старинен вид на вашият вътрешен двор, симулирайки вида отблизо на стара тухлена или каменна зидария.

Попълнете формата по долу или се обадете на нашите телефони за да резервирате инсталирането на вашият кът на открито.

ФОРМА ЗА ВРЪЗКА

    Максимален размер на снимките: 2 MB
    Позволен формат на снимките: Jpg | Jpeg | Png