Рязане на дървета, почистване и извозване

рязане на дървета

Едно дърво в градината създава приятна атмосфера, осигурява сянка и за много собственици на дворно пространство  е съществена част от градината. Но ако стане твърде голямо или ако има планове за промяна на дизайна на градината, може да искате да го премахнете. Има напълно разбираеми причини да отсечете дърво във вашия имот. Въпреки това трябва да имате предвид правната ситуация, тъй като това не винаги е разрешено. В зависимост от държавата и региона има различни правни разпоредби относно премахването на дървета, дори ако те се намират на вашата собствена земя.

Рязането на дърветата е изключителен сложен и опасен процес.

Затова ние от Грийн Ат Хоум- Бургас сме обучени и сме се специализирали по най-добрият начин. Използваме правилната необходима техника за да улесним вас и да бъдете спокойни че работата ще се свърши навреме.

Оформянето на дървесно-храстовидните растения се практикува с цел регулиране на формата и големината им. Има 2 вида резитба.

Първият вид се извършва когато се стимулира растежа и се образува сгъстяване.

Втория вид е когато се премахва излишната маса за запазване на формата на короната.

Доста от нашите клиенти използват и услугата за премахване на клони, които опират в сгради или пречат на кабелни системи. Това води до сериозно увреждане на токовата мрежа или изкъртването на бетон и мазилка от вашата или съседна къща.

Кастренето на клони се използва и за намаляването  на височината на дървото за оформяне и повдигане на короната. При това рязане се отрязва само върха на дървото, режат се части или цели клони и се оформя формата на самото дърво. Покривната корона трябва да обхваща 2/3 от височината на дървото.  Премахват се клони също и с цел за навлизане на светлина и повече пространство, като така не се разваля естетическият вид на дървото.

Прес есенния сезон се кастрят сухи и болни клони от някой дървета. Сухите клони представляват висока опасност от загниване на дърво ако навреме не се вземат мерки. Болните или повредени клони са допълнителна тежест върху дървото и трябва да бъдат отстранени за да запазят здравето му и да се стимулира растежа. Опасни са за преминаването от минувачи и паркирането на автомобили.

Предлагаме извозване на зелени отпадъци с контейерите на Green At Home, както и тяхното събиране и товарене. Работим  7 дни в седмицата през цялата година , независимо от метеорологичните условия. Теглото и размерите на рязане нямат значение тъй като рязането се извършва на място.

Ние от Грийн Ат Хоум сме винаги на разположение с висок професионализъм и опит в рязането и подрязването на клони, дървета и храсти.

Оставаме списък от доволни клиенти с  добре свършена работа, без инциденти и без щети. 

 

ФОРМА ЗА ВРЪЗКА

    Максимален размер на снимките: 2 MB
    Позволен формат на снимките: Jpg | Jpeg | Png